Creioanele de ochi kohl kajal de la Farmasi

Creioanele de ochi kohl kajal de la Farmasi

De-a lungul timpului, creioanele de ochi si-au schimbat forma, marimea si chiar denumirea. Artistii de makeup sustin ca un machiaj frumos se realizeaza folosind tehnici speciale. Inainte de toate, trebuie sa aplici fond de ten pe pleoape. Astfel, se creeaza o baza uscata pentru ceea ce urmeaza. Pe suprafata acesteia se defineste schema machiajului.

Indiferent de multitudinea de metode de machiaj, trebuie sa stii diferenta dintre tipurile de creioane. Dermatograful kohl kajal este creat pe baza de ingrediente naturale si funingine. Datorita provenientei organice, protejeaza ochii de infectii si alte bacterii daunatoare.

Tusul de ochi sau eyeliner-ul se gaseste sub forma lichida, de gel sau de creion. Spre deosebire de kohl kajal, finish-ul nu este ca de matase, iar textura nu este una moale fiindca ingredientele nu sunt organice. Nu este indicat sa folosesti eyeliner pe linia de jos a apei pentru ca elementele chimice din care este constituit pot afecta organul vizual.

Reprezentantii de la Farmasi au creat creionul dermatograf Express. Acesta reprezinta o combinatie intre creionul kajal, care are o textura mai dura si kohl-ul, care este mai moale. Creionul Express se gaseste in mai multe nuante expresive, perfecte pentru sezonul de vara.

 

Creioane in culori clasice

Negrul nu se demodeaza niciodata si se poarta in continuu, indiferent de ocazie. Daca si tu esti impatimita acestei tendinte, atunci opteaza pentru creionul dermatograf Express, nuanta Black.

Este cunoscut faptul ca albul are capacitatea de a mari orice obiect. Daca doresti sa ai ochii evidentiati, atunci alege nuanta White.

O alta nuanta clasica este Dark Brown. Daca doresti sa experimentezi, poti incerca nuanta maro inchis in combinatie cu o alta culoare.

Nuanta eleganta Dark Blue, de un albastrul inchis,  poate fi mixata cu albul sau cu diverse culori stralucitoare.

Culori bogate, acoperire fina

Daca te-ai plictisit de nuantele clasice, fii pregatita sa le incerci pe cele metalice. Printre acestea se numara Metallic Dark, Metallic Green, Metallic Sapphire si Metallic Emerald. Toate aduc un plus de stralucire ochilor si creeaza un machiaj deosebit, potrivit pentru un eveniment special.

Un machiaj elegant poate fi realizat cu nuanta sclipitoare Silver si misterioasa Midnight Blue.

Cu o asa imbinare de culori, cu siguranta vei intoarce priviri.

Culorile tuturor creioanelor sunt bogate si profunde. Persistenta este una dintre calitatile de baza, rezistand foarte bine in ceea ce priveste transpiratia. Totodata, liniile se aplica usor, fara mult efort.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *