Sfaturi pentru alegerea unui ruj potrivit

Culoarea parului si rujul

Culoarea parului poate sa faca ca anumite nuante de ruj indiferant ca este ruj mat achizitionat de la farmasi sau nu sa nu se completeza cu aspectul general, tocmai de aceea, atunci cand alegi o nuanta tine cont si de culoarea parului tau. Cel mai adesea, testarea se face pe dosul mainii, insa acest lucru nu reflecta modul in care respectivul ruj se va vedea per ansamblu. Pentru parul inchis si piele deschisa se recomanda culorile mov-pruna ori de roz deschis, in vreme ce combinatia de par inchis si ten inchis ori mediu se intelege mai bine cu nuante precum terracotta sau bej auriu. Parul blond si pielea deschisa se poate desfata cu nuante de roz-moviu, roz prafuit ori deschis, in vreme ce acelasi par, dar cu o piele inchisa sau bronzata se completeaza cu rujuri in nuante precum cele de caramel. Parul rosu si pielea deschisa prefera nuantele de corai, terracotta sau somon-roziu. Pentru pielea medie si par saten se recomanda rujurile in nuante de corai ori de roz prafuit.

Culoarea ochilor a dintilor si jujul ales

Poti camufla ori scoate in evidenta cu rujul pe care il alegi, atat o culoare aparte a ochilor tai, cat si o dantura perfecta si alba. Dimpotriva, daca nu esti posesoarea unei danturi de reclama, acest lucru nu este un capat de tara. Exista nuante de ruj care se aseaza perfect si in acord cu toate trasaturile tale, fraternizand cu ceea ce ai. Astfel, in cazul dintilor albi, nu trebuie sa fugi de vreo nuanta de ruj, in schimb daca ai dintii galbeni, atunci se recomanda  utilizarea unor nuante precum cele cu tenta usor de orange, trandafirii, evitandu-se nuantele de maro, nude ori rosu.

Pentru ochii caprui se recomanda rujurile in nuante de roz deschiz, maro sau rosu deschis, in vreme ce pentru ochii gri sunt de preferat nuantele de mov ori nuantele nude. Daca ai ochii verzi, atunci nuantele de roz si terracotta, in vreme ce pentru ochii albastri sunt ideale nuantele stacojii ori visinii.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *